Argrynkan i pannan är borta

Argrynkan i pannan är borta

Äntligen slipper folk tro att jag är arg. Ni har säkert hört om att vissa personer får en argrynka i pannan när de uppnått en viss ålder, och detta drabbade mig efter att jag fyllt 45. Jag tänkte först inte så mycket på det, men så var det flera personer som trodde att jag var på dåligt humör fast det inte alls var så, och jag tog då en närmare kik på mig själv i spegeln, och när jag gjorde det måste jag säga att jag verkligen såg arg ut, fast inombords var jag glad. 

Botox i Huddinge, var får man hjälp med detta, var frågan jag ställde mig, och jag började leta lite på nätet och fann då ett företag som heter Fierce Esthetics, och jag tyckte inte det fanns anledning att spilla tid, så jag hörde av mig till det här företaget och inom några dagar fick jag en tid, och jag har nu fått en injektion i pannan med botox så att rynkan försvann, och det här gjorde verkligen en stor skillnad för mitt utseende. I den bästa av världar kanske jag borde göra ett ansiktslyft inom några år, för det är ju såhär med botox att effekten sitter i under flera veckor, men sedan behöver man göra om behandlingen. Resultatet efter att jag fick den här hjälpen var ändå så otroligt bra så jag tycker att jag kan vänta i alla fall några år till innan jag anlitar en plastikkirurg, och fram till dess kommer jag fortsätta att gå till Fierce Esthetics. Det här företaget vill jag tipsa er alla om, åtminstone så kan jag lova er att om ni i Huddinge behöver hjälp inom botox så kommer ni att bli riktigt nöjda med de resultat ni erhåller när ni går till Fierce Esthetics. 


Kommentarer är stängda.