Det är skönt och avkopplande med massage

Det är skönt och avkopplande med massage

Varmt välkomna tillbaka till min blogg den här måndagseftermiddagen i mars. Det blir nu ett inlägg som jag skriver då det är flera av er som har bett om ett råd som gäller det här med massage i Visby. I min blogg som där jag skriver om lite allt möjligt blir det ändå en övervikt av inlägg när det gäller friskvård och hälsa, och tänk att ni läsare har så bra minne så ni minns att jag skrivit för längesedan om att jag har fått massage i Visby! Jag vänder mig fortfarande till samma företag för jag tycker inte att man ska ändra på någonting som fungerar bra. Företaget som jag tänker rekommendera er heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ, klicka här, så kommer ni till hemsidan. 

Hon som ger dessa behandlingar i massage är certifierad rosenterapeut och diplomerad regndropps- och änglamassör och hon möjliggör en skön och avkopplande behandling utifrån de behov som just du kan tänkas ha. Jag är väl som så många andra personer i min ålder lite ansatt av väder och vind höll jag på att säga, nej, men av krämpor som kommer när man är runt 50. Lite ont här och där och emellanåt stel i lederna. Då är det extra skönt att unna sig en behandling i massage i Visby på det här företaget måste jag säga. Jag kan alltså med all säkerhet säga att det här är ett mycket bra företag att vända sig till och när ni har varit där så ge mig gärna lite feedback på hur ni tyckte att det var. Ha det nu så jättefint och är det något annat ni vill att jag ska ta upp i bloggen så gör jag så gärna det så! 

 


Kommentarer är stängda.