Fotvård och medicinsk fotvård i Karlshamn

Fotvård och medicinsk fotvård i Karlshamn

God morgon, god morgon på er alla mina läsare. Jag hoppas att ni har vaknat pigga och utvilade och ser fram mot vad den här dagen kommer att innehålla. Det är som vanligt en hel del spännande inlägg jag planerar att skriva idag och jag ska ta och börja med att berätta att jag klockan 10 idag har en tid för fotvård. Det finns ett företag som heter Annikas Fotvård och de erbjuder både fotvård och medicinsk fotvård i Karlshamn.  

 

Jag har haft en del problem med fötterna som jag inte lyckats att komma till rätta med på egen hand och då ska ni ändå veta att jag verkligen har försökt. Jag har extremt torra hälar och trots att jag har köpt fotsalva på apoteket så hjälpte det inte. Problemet var nog att huden på fötterna blivit så förtjockad och förhårdnad så den här salvan trängde inte in i huden, utan la sig bara utanpå. Jag har provat både en elektrisk fotfil och en vanlig fotfil men det var bokstavligt talat som att skrapa lite på ytan bara. Jag förstod att om det skulle bli ordning på fötterna så behöver jag gå på fotvård, och det har jag nu gjort några gånger hos Annikas Fotvård. Har ni också problem med fötterna och skulle behöva fotvård eller medicinsk fotvård i Karlshamn vil jag att ni ska veta att ni kan få bra hjälp när ni går till Annikas Fotvård. Annika Berggren som äger den här fotvårdssalongen är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Hon kan ge tips och råd på vilken behandling som kan passa dig bäst. Du kan boka tid till denna medicinska fotvård i Karlshamn via hemsidan, men du kan förstås ringa om du hellre föredrar det. Kontaktuppgifter till Annikas Fotvård hittar du när du går in på hemsidan. 


Kommentarer är stängda.