Hur man tar hand om sina fötter

Hur man tar hand om sina fötter

 Hej fina ni. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att gå på medicinsk fotvård i Kristianstad som jag gör en gång i kvartalet. Jag brukar göra detta eftersom mina fötter alltid har vart ömma och det går i släkten och därför har jag för det mesta följt med min mamma till Pro Medicinsk Fotvård i Kristianstad.

Jag, mamma och mormor har haft problem med våra fötter hela våra liv och jag vet faktiskt inte vad det kommer ifrån. Jag vet inte om det är något ärftligt eller om vi bara har haft oturen att ha fått ömma fötter. Det som har hjälpt mig mycket under åren med medicinsk fotvård i Kristianstad är massage. Massage gör att fötterna blir med avspända och att de slappnar av, vilket gör att de klarar av att gå längre sträckor, eller så är det för mig i alla fall. Min mamma är sådan att hon måste ha en grövre sort av massage eftersom hon ständigt har ont i fötterna och det slits mycket när man går på marken. Hon får till och med ha speciella skor för att hon inte ska få jätteont när hon är uppe och går. Men det har blivit mycket bättre sedan vi började gå till Pro Medicinsk Fotvård i Kristianstad och jag är mycket glad över det. Tänk om man kan bli av med denna smärta och ömma fötter med hjälp av massage? Det hade vart hur skönt som helst. Jag vill bara säga till er där ute som har extremt ömma fötter att ni verkligen inte är ensamma om det. Jag rekommenderar er att gå på en fotmassage eller liknande för att testa er fram så att smärtan kan försvinna. Ni, mina följare, är bäst. Vad hade jag gjort utan er?  


Kommentarer är stängda.