Medicinsk fotvård i Uppsala

Medicinsk fotvård i Uppsala

Hjärtligt välkomna till bloggen den här fredagseftermiddagen. Jag hoppas att ni har det bra idag och att ni har en härligt avkopplande helg att se fram mot! Jag ska ta mig en liten stund så här innan jag ger mig ut för att handla och skriva ett inlägg till er, det ska idag handla om ett företag som jag vände mig till när jag behövde medicinsk fotvård i Uppsala.  

För några veckor sedan hade jag väldigt ont i den ena foten, eller rättare sagt så var det vänster stortå som gjorde fruktansvärt ont, jag hade fått nageltrång och kunde inte ha på mig skor alls, för då gjorde det så ont så jag fick tårar i ögonen. Jag sökte lite på nätet för att se vad för slags hjälp som fanns att få, och jag hittade då ett företag som heter Åriket Medicinsk Fotvård AB, och det här är ett företag inom medicinsk fotvård i Uppsala som bland annat kan behandla nageltrång, så jag ringde och bokade en tid. När jag kom in på hemsidan såg jag att det gick att boka tid direkt från hemsidan, men jag är lite så där traditionell av mig så jag ringde och bokade tiden istället, men om ni behöver medicinsk fotvård i Uppsala kanske ni föredrar att boka tid direkt från hemsidan? Hur som helst, det var en väldigt bra behandling, för jag märkte efteråt att värken gav med sig, och nu har värken försvunnit helt, så det var riktigt bra att jag hittade till Åriket Medicinsk Fotvård AB så att jag fick den hjälp jag behövde. Det här var nog vad jag hade tänkt att säga er om detta, jag hoppas att ni som behöver medicinsk fotvård i Uppsala kommer att bli lika nöjda med hjälpen som jag när ni går dit. 


Kommentarer är stängda.